Ești bogat? De care bogat ești?

O să mor plictisită, sunt sigură.

Îmi holbez globurile oculare la această pagină de ”hârtie” electronică sperând că o să devin inspirată și am să scriu cea mai interesantă postare de pe internet. Inepții! Nu pot să scriu cea mai bună postare de pe internet pentru că mi-e lene și pentru că mental nu sunt pregătită să devin bogată, financiar sunt pregătită de dinainte de revoluție, de când eram o idee. Dar să fii bogat implică prea multe lucruri deranjante. Trebuie să alegi între materiale precum mătasea pură și dantelă, între piele de crocodil pe ciocatele de toamnă și blană de girafă cu alb electrizant pe jos lângă măsuța de stejar masiv vechi de când se plătea chirie pe peșteră, trebuie să alegi între caviar la cină și rechin ciocan sau carne de vacă bio cu iarbă verde pe deasupra gătită medium/rare cu sânge albastru regal . Prea complicat … ! Pita cu slănină nu mai poate fi consumată că mai apoi ți se aruncă că ai gusturi proaste de la țară, trebuie să uiți de zacuscă, trebuie consumată doar mâncare care nu are coloranți, grăsimi , e-uri, b-uri, c-uri, d-uri, â-uri, ț-uri și ale litere aparținând alfabetului, plus cifre, operații cu două necunoscute, chiar 3 dacă ai destulă energie.

Să fii bogat înseamnă să mănânci pita cu slănină și zacuscă, înseamnă să ai cărți să citești după pofta inimii, înseamnă să ai cafea dimineața când abia te poți ridica din pat, înseamnă să ai un telefon fix care sună că sunt prieteni care te caută, oameni care te iubesc și te stimează și mai ales oameni cărora le e dor de tine. Să fii bogat înseamnă să poți gusta din prăjitura bunicii, să fii sănătos, să poți să auzi muzica și să poți vedea culorile pământului. Să fii bogat înseamnă să fii împăcat cu tine însuți și cu cei din jur, înseamnă să iubești, să ai pe cine să iubești, înseamnă lacrimi de fericire și de tristețe și asta pentru că poți simții și ești capabil să ai sentimente. Să fii bogat înseamnă să știi să ierți, înseamnă să știi să schimbi răul în bine, să ajuți neajutoratul și să oferi mâncare înfometatului. Să fii bogat înseamnă să fii conștient că viața e scurtă și să o iei ca atare, să traiești fiecare zi ca și cum maine dimineață nu are să  mai existe, să areți dragoste celor pe care îi iubești și cineva să fie fericit atunci când apari la ușă.

Mă bucur că nu putem să luăm nimic cu noi când plecăm, asta oferă generațiilor noi motiv de inspirație, oferă o viziune asupra lucrurilor care merită apreciate și lucrurilor care nu merită nici cel mai mic efort. Ultimele două săptămâni au fost grele, o grămadă de probleme, apăsări sufletești, momente de disperare, nopți nedormite și dureri fizice și încă e greu dar în săptămânile astea am aflat că am cei mai buni oameni lângă mine, prieteni care mă sună și mă caută și atunci când e greu nu doar când e bine și o familie frumoasă. ” People keep you going ” – GA. Dacă faci bine, bine se întoarce, dacă crezi se întâmplă și dacă nu renunți, ești învingător.

Să aveți sărbători de poveste!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s