Simțit-ai ?

Tu ai simțit vreodată nevoia să spui că un anume om din viața ta , a fost croit pentru sufletul tău ? Ai simțit că acel om e atât de aproape de perfecțiune că însuși perfecțiunea nu definește ceea ce definește el ?

Ai simțit vreodată nevoia să spui că acel om reprezintă tot sau aproape tot ? Că zilele-s ca toamna când el nu e înjurul tău ? Că aerul parcă e plumb ?

E bine să ai un asemenea om în viața ta , bărbat sau femeie , nu contează . E bine să existe cineva în brațele căruia să-ți liniștești mintea și sufletul în vreme de furtună , un om pe care-l consideri invincibil , o operă de artă a lui Dumnezeu , o operă de care te bucuri tu . O operă care să te facă să spui că Dumnezeu s-a întrecut pe el însuși când a creat-o , operă care să te facă să te întrebi de ce tu ai primit un asemenea om ?! De ce ai meritat asemenea operă ?  De ce a fost un om croit pe măsura sufletului tău ?

Oamenii sunt croiți sau se nasc pur și simplu . Croieli fine , neîntrerupte , perfecte , fără greșeli , cu valori inestimabile , complicate în felul lor nociv prin care fură priviri . Croieli superioare , fără cusur , inefabile , croite cu mâini dibace de către Creator .  Puțini sunt croiți , majoritatea se nasc . Puțini au parte de asemenea oameni .

Unii oameni sunt o artă , un izvor de inspirație pură , o gură de aer proaspăt , un drum , o poveste , un fantezie curată . Sunt cuvinte dulci și dragoste nepătată , soarele din mijlocul furtunii , Raiul , simfonia frumosului , liberare , pictori iscusiți și stări inexplicabile .

Unii oameni sunt ca niște piloni de pod , stâncoși, nevralgici , lipsiți de sensibilitate , inhibați de ceea ce numim ”viață” , morți cu bătăi de inimă active , mojici , mici , prădători .

Eu am simțit .

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s