Ceai . Beau ceai .

O ironie a vieții , asta înseamnă să bei ceai când defapt ai jurat că n-ai să faci cavității tale bucale ”oroarea” de a se ”îmbăta” cu asemenea licori care fără zahăr , dacă mă întrebați pe mine , au un gust teribil . Dar ce naiba , mereu există o primă dată în orice , o primă dată când crezi în curve mai mult decât în Dumnezeu , o primă dată când nu porți roșu că atragi atenția și te-ndeși în negru și te întreabă lumea pe stradă la al cui priveghi mergi . O primă dată când îți depui demisia după 3 ore de muncă , o prima dată când dai de un barbat atât de plin de el încât îi ajungi la nas doar dacă călărești Marele Alb îndreptându-te nebunește spre el țipând ” Liberare ! ” .

Existăm într-o lume atât de complicată încât și simplitatea pare acum un lucru extrem de complicat , punem totul sub cifre , totul e măsurat și cântărit , scăzut sau adunat astfel încât avem valori pentru orice rahat , muzica o măsurăm în minute când poate am putea să o evaluăm în funcție de câtă stare de bine ne oferă . Ne supărăm pe cei care trimit mesaje fără emoticoane fericite pentru că știm că au ceva cu noi , mușchiul de vită trebuie să se odihnească după ce e prăjit și asta pentru că lucrează în 3 schimburi la fabrica de cuie, parcăm mașini pe trecerea de pietoni și ne mirăm că se urcă câte un ”bou” cu cizmele pline de nămol pe capotă învocând ocuparea în mod deosebit de mizerabil a trecerii de pieton , ne uităm la filme de prost gust pe care le venerăm , mâncăm mâncare roz și torturi curcubeu ( de ce ? ) . De ce ai mânca un tort curcubeu ? Cât de mult poți aprecia comunitatea gay ? Mult . Încă mai am ceai .

Voi ați văzut ce fani idioți are Andreea Bălan pe Facebook ? Lasă că am văzut eu , eu nu pricep ce grad de toleranță are femeia aia în ea față de fanii ei și ce o să facă atunci când toleranța îi se va reduce la 0 ? Gang-bang nazist .

Știai că te poți căca în timp ce te joci golf ? Pe Amazon se vinde teren de golf în miniatură și poți marca gaura în timp ce te caci , desigur nu e în aer liber , aerul nu e proaspăt și ”îndoielnic” de sănătos dar măcar te joci golf . Cine mama dracu face mușchi la o mână în timp ce se cacă ?

S-a mucegăit lumea asta , putregai ca-n borcanele de gem de prune , da da , borcanele alea de le-ai uitat 2 ani în pivniță și apoi te-a pus mă-ta să faci curat în pivniță și ți-a zis că borcanele trebuie păstrate , așa că a trebuit să le golești , să le speli iar de miros nu mai vorbim că ne dau lacrimile . Oare de ce a mucegăit lumea ? Nu mai avem încredere unii în alții , plin de mincinoși , inutili , leneși care vor tot și obțin tot pe cele mai stricate și împuțite căi și nu prin muncă iar apoi își fac videoclipuri în Anglia și Spania cu BMV-uri împrumutate de la show-room pentru testare ca să se dea mari în fața rudelor de la Vișinica de Sus .

Noi să fim sănătoși că tot ca viermii murim .

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s