Sunt liber !

Libertatea e strigătul de disperare al sufletului , e mângâiere într-o societate deloc onestă și justă , e fericire în mijloc de probleme , libertatea e lanțul care nu poate fi sudat decât dacă mintea te-a dus către îngrădire . Nimeni nu are dreptul să te îngrădească , să te micească , să te umilească .

Nimeni nu are dreptul să îți dea ordine , nimeni nu are dreptul să calce pe visele tale , să te facă insignifiant sau inutil , nimeni nu e în măsură să stabilească dacă îți meriți libertatea . Și totuși libertatea noastră e destul de îngrădită dar trebuie să ne bucurăm de părțile ei care nu au garduri cu mențiunea ” Sub tensiune . Pericol de electrocutare ! „

Visează , iubește , mănâncă , dormi , cântă , pictează , înjură , strânge din dinți , mergi în vacanță , colindă țări și raiuri , fă ce vrei tu ! Nu trebuie să-ți pese de ce anume spun ceilalți , părerile lor trebuie presate la rece și băgate în cutiuțe de chibrituri , trebuie să-ți pese de ce simți tu , trebuie să fii tu fericit înaintea celorlați , pentru că dacă ai să mori înaintea celorlalți , atunci tu o să ajungi primul în pământ , și nu ei . Viața e prea scurtă că să-i lăsați pe ceilalți să vă facă nefericiți , e prea frumoasă ca să plângeți pentru unghii rupte sau iubiți supărați , viața se scurtează odată cu noaptea , viața nu te întrebă dacă astăzi te-ai simțit fericit , viața nu te întreabă dacă îți place șeful tău , cel care dă ordine și se găseste într-o stare de nemulțumire perpetuă . Viața nu te intreabă nimic . Ia o pauză , fugi în vacanță , citește cartea aia de stă singură și tristă pe noptieră , mănâncă prăjitura aia de îți place atât de mult dar care simți că ți-ar putea aduce 1 kg în plus la cântar și 2 zile în care o să te simți ca un balon sub presiune , dacă chiar îți place să faci ceva , nu te mai opri , nu te mai dojeni , fă-o !

Și crede-mă , nu există momente mai prielnice pentru a fi cu adevărat fericit decât cele în care tinerețea ți-este prieten și nu călău ca bătrânețea !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s