NU !

choices1

Nu stăpânim lumea așa cum credem , nu suntem superiori , nu suntem proprietari , nu ! Suntem marionete , suntem proști și plini de noi , ne credem invincibili și tari , dar ne înving moartea și bolile , ne dărâmă lacrimile și tragediile , ne supără problemele , durerea fizică și sufletească . Și totuși unii sunt făcuți să se refacă după durere , să uite pe cât de mult posibil , să îngroape securea lacrimilor lăsând loc vieții care continuă . Sunt mulți care fac asta , în fond , nimic nu durează pentru eternitate chiar și războaiele se termină , la fel cum se termină o viață de om , totul se naște spre a fi distrus , totul e frumos spre a deveni urât , și sentimentele se schimbă , și te doare dar o să doară atâta timp cât permiți tu să doară , durerea vine din capul nostru plin de frustrare și de urât , dacă am fi puțin cerebrali am vedea normalitatea lucrurilor , adică e normal să mori , să fii bolnav , să fii sărac sau bogat , să fii inteligent sau prost … in fond astea sunt rezultatele unor acțiuni , greșite sau nu . Orice început are un sfârșit ! Asta e realitatea și știu că e dureroasă dar toți o vedem , problema e că nu toți știm să acceptăm o asemenea realitate !

Cum să accepți că ești bolnav și că o să mori ? Cum să accepți că cineva drag a murit sau că e atât de sărac încât și-a pierdut locuința ? Îți vine greu , ne vine greu , și asta pentru că vrei ca toți cei dragi să trăiască pentru eternitate dar viața se încăpățânează să ne arate că așa ceva nu-i posibil și că o dată ce ea cântă , noi dansăm . Doar că putem face viața să danseze pentru noi , putem să-i cântăm vieții dar trebuie să știm ce-i cântăm și cum , alegerile trebuie să fie potrivite iar visele nu trebuie să ucidă .

În final nu-ți rămâne decât să te împaci realitatea , așa crudă cum e ea , prea puține lucruri sunt corecte pe pământul ăsta și cu asta am zis tot .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s