Carte

Am vrut sa scriu putin despre ultimele carti pe care le-am citit , care au urcat rapid in topul preferintelor mele .

  1. Lorelei – Ionel Teodoreanu – o carte extraordinar de de interesanta , care ilustreaza perfect dragostea pura si calda oferita de o femeie , unui barbat , o dragoste care nu avea asteptari , care nu cerea bani si bijuterii , o dragoste care cerea dragoste doar . Cuvantul cheie „tei” se repeta abuziv in paginile cartii , domnind langa cuvantul „dragoste” . O recomand din suflet , mai ales doamnelor/domisoarelor carora le plac povestile de dragoste stropite din plin cu sirop !

  2. Misterele dragostei – Danielle Steel – O frumoasa poveste de dragoste dintre o fotografa si un sociopat insetat dupa bani , un om cu o dubla personalitate .

  3. Veronika se hotaraste sa moara … Paulo Coelho – Mi-a placut la nebunie cartea , foarte frumos gandita , situatii frumos „ilustrate” , cu o actiune care se desfasoara intr-un spital de bolnavi psihici . O carte care-ti arata ca in 5 zile viata poate fi usor de inteles , mai exact frumoasa si o recomand mai ales celor care si-au dorit vreodata sa se sinucida ! Sunt putin acida si directa … sa ma scuzati !

  4. Iubire la distanta … Maggie O’Farrell – O poveste de dragoste superba si o legatura extrem de stransa intre doua surori . M-a intrigat foarte mult comportamentul uneia dintre surori fata de cealalta si m-a enervat la culme inconsecventa uneia dintre ele . O recomand , e frumoasa si complicata !

  5. Taina contesei … Mary Jo Putney – Aceasta carte am terminat-o nu de mult , o contesa extrem de inteligenta pe post de spion si un duce plin de el , atragator si bogat . O poveste de dragoste care incepe in jurul varstei de 18-19 ani , stationeaza vreo 13 ani iar dupa cei 13 ani izbucneste din nou , pentru a nu se mai termina niciodata . O carte pur si simplu superba !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s